Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ED weet welke doelman 'in de startblokken staat' bij vertrek Joël Drommel

Laatste update:

Drommel fungeert als tweede doelman achter Walter Benítez en hoeft, mits er niks gebeurt met de Argentijn, komend seizoen niet op veel speeltijd te rekenen. De kans bestaat dat trainer Peter Bosz hem gaat inzetten als 'bekerkeeper', maar zelfs daarover bestaat nog geen duidelijkheid. De in Bussum geboren sluitpost zou kunnen besluiten om een nieuw avontuur aan te gaan.

Het Eindhovens Dagblad schrijft echter dat PSV alleen wenst mee te werken aan een vertrek als óf een goed bod óf een uitstekend huurplan op tafel komt. Bosz heeft naast Benítez en Drommel de beschikking over Boy Waterman en hoeft in principe niet te sleutelen aan zijn keepersbestand. Het liefst werkt de PSV-trainer het seizoen af met de huidige doelmannen.

Mocht zich alsnog een buitenkans voordoen voor Drommel, dan wordt Etienne Vaessen gezien als geschikte opvolger. Vaessen, die sinds 2015 voor RKC speelt, staat inmiddels op 182 officiële wedstrijden in Waalwijkse dienst. Daarin wist hij 38 keer zijn doel schoon te houden. Afgelopen seizoen liet hij een uitstekende indruk achter onder trainer Joseph Oosting en dat is niet onopgemerkt gebleven.

De naam van de Bredanaar viel al eerder bij PSV. Ook Feyenoord werd al even aan de 28-jarige doelman gelinkt. Bij RKC Waalwijk ligt Vaessen nog vast tot medio 2024. Mocht de club nog iets aan hem willen verdienen, dient het hem nu of in de winterstop te verkopen. De eerder deze zomer van Vitesse overgenomen Jeroen Houwen staat eventueel klaar om Vaessen op te volgen bij RKC.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties