Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ED wijst mogelijke interne opvolgers van John de Jong aan bij PSV

Laatste update:

Rik Elfrink, die PSV volgt namens het ED, denkt dat de Brabantse club in eerste instantie kijkt wat voor vlees het in de kuip heeft. De namen van Jan Vennegoor of Hesselink en Ernest Faber zouden daarbij de revue kunnen passeren. Vennegoor of Hesselink is op dit moment technisch manager in Eindhoven en fungeerde als schakelstuk tussen De Jong en de jeugdopleiding. Hij wilde eigenlijk solidair zijn aan De Jong en ook vertrekken, maar die overtuigde hem om bij PSV te blijven. Faber heeft al heel wat functies bekleed in het Philips Stadion en volgde de laatste tijd een 'speciale leergang' voor een directiefunctie.

Externe expertise inschakelen behoort ook tot de mogelijkheden, al vraagt Huub Stevens zich af wat er voorhanden is. De voormalig trainer van PSV, die bij Schalke 04 al eens in het bestuur zat, denkt dat potentiële kandidaten de situatie in Eindhoven ook wel hebben meegekregen. "Misschien is er bij een nieuwe man huivering, omdat er bij hem twijfel is wat het standpunt van de raad van commissarissen zal zijn. Wat mag ik en ik wat kan ik, zal een nieuweling zich afvragen en intern goed moeten afspreken bij PSV."

Het bevreemdde de Harter Hund dat het vertrek van De Jong zo uit de lucht kwam vallen. "Het kan volgens mij nooit door één iemand zo bepaald zijn, althans niet door Robert van der Wallen in zijn eentje (Brands meldde dat De Jong zelf was opgestapt, red.). Ik denk dat het breder gedragen is en het is ook gek dat de anderen in de club er dan niet van geweten zouden hebben. In de raad van commissarissen hoort het oordeel van Hans van Breukelen natuurlijk zwaar te wegen, omdat hij degene met voetbalexpertise is." Stevens verwacht dat hij zelf in ieder geval niet in beeld is voor een functie bij PSV, niet als directeur en niet als commissaris.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties