Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eden Hazard kan carrière nieuw leven inblazen dankzij interesse van twee clubs

Laatste update:

Relevo onthult dat Miami zijn pijlen op Hazard heeft gericht en dat de club alles in het werk stelt om de vleugelspeler te overtuigen van een Amerikaans avontuur. De 32-jarige Hazard heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Vorig seizoen leek het erop dat hij zijn tot medio 2024 lopende contract zou gaan uitdienen, daar hij zich, ondanks een groot gebrek aan speeltijd, redelijk kon schikken in zijn reserverol. Op 3 juni maakte Real Madrid bekend dat het contract met Hazard was ontbonden. De aanvaller kwam in 4 jaar tijd, mede dankzij blessureleed, tot slechts 76 wedstrijden, 7 doelpunten en 12 assists. Nu Hazard geen clubverplichtingen heeft, geniet hij van zijn vrije tijd met zijn familie en neemt hij de tijd om tot een weloverwogen beslissing te komen.

Naast Miami heeft ook RWD Molenbeek interesse in de voormalig Speler van het Jaar van de Premier League. Bij Molenbeek staat zijn jongere, 27-jarige broer Kylian Hazard onder contract, wat een extra joker zou kunnen zijn. Die twee clubs lijken vooralsnog de enige twee kanshebbers te zijn. Journalist Sacha Tavolieri meldde eind juni bij Europe1 dat Hazard een aanbieding had ontvangen uit een niet nader genoemd land uit het Midden-Oosten, maar in dat avontuur had hij geen trek. De familie van Hazard zou een overstap naar het Midden-Oosten namelijk niet zien zitten.

Miami verzekerde zich eerder deze transferperiode al van de komst van Lionel Messi en Sergio Busquets, terwijl ook Jordi Alba hevig gelinkt wordt aan een overstap naar Florida. Daarnaast wordt Sergio Ramos genoemd. De clublegende van Real Madrid is transfervrij op te pikken na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain. Dinsdag werd bekend dat ook Andrés Iniesta wordt gezien als mogelijke versterking voor de hekkensluiter in de Eastern Conference van de Major League Soccer. De middenvelder is transfervrij na zijn recente vertrek bij Vissel Kobe. RAC1 meldde dat Iniesta liever naar Miami gaat dan Saudi-Arabië. De aanwezigheid van ex-ploeggenoten Lionel Messi en Sergio Busquets speelt daarin een grote rol.

Meer nieuws

'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
0
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
24
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
4
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
4
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
60
Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties