Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eden Hazard relativeert tiende (!) blessure: 'Niet het einde van de wereld'

Laatste update:

"Het is niet het einde van de wereld", benadrukt Hazard in een uitgebreid interview met On the Front Foot. "Ik heb het geluk dat mijn familie me er doorheen sleept als ik thuis moet blijven omdat ik een blessure heb opgelopen. Nee, het is zeker niet het einde van de wereld, omdat ik nu tijd met mijn kinderen door kan brengen. Als je geblesseerd bent én je bent ook nog eens alleen, dan kan dat natuurlijk heel moeilijk zijn, maar nu heb ik de steun van mijn familie." Vanwege de spierscheuring is Hazard tot medio maart uit de roulatie. Het is de zesde keer dit seizoen dat de aankoop van 120 miljoen euro wedstrijden moet missen door blessureleed.

Hazard hoopt snel weer te kunnen aansluiten bij de selectie van trainer Zinédine Zidane, maar hij weet ook heel goed dat haast zelden helpt bij het revalidatieproces. "Er zijn veel dingen die je kan doen bij een kwetsuur. Je kunt het genezingsproces versnellen, maar de blessures die ik heb opgelopen hebben gewoon tijd nodig om te genezen. Ik moet geduldig zijn, hard werken en weer beter worden. Ik ben dertig jaar oud en voel me verder goed, het lichaam voelt goed aan verder", aldus de strijdbare Hazard, die het einde van zijn loopbaan nog niet ziet naderen. "Ik hoop nog vijf of zes jaar te kunnen spelen."

Blessuregolf teistert Real Madrid: Zidane heeft nog maar 12 spelers over

De Franse coach ziet de ene na de andere speler geblesseerd wegvallen bij Real Madrid.Lees artikel

Vincent Kompany, die jarenlang met Hazard samenspeelde in de Belgische nationale ploeg, hoopt dat de pechvogel zich snel kan herpakken bij Real. "Ik zeg niet dat hij zich moet heruitvinden. Maar als hij het nodig acht, dan moet hij dat doen", zei de trainer van Anderlecht maandagavond in het programma La Tribune van de Belgische zender RTBF. " Als ik hem een tip kan geven, ook al heeft hij dat niet nodig, dan is het om rustig te blijven en zich te blijven concentreren op het uiteindelijke doel. Alles wat er verder rondom hem gezegd wordt, dat gaat niet helpen. Het gaat enkel om hem, zijn lichaam en de mensen die hem daarmee helpen. Bovendien leert hij zo zijn lichaam beter kennen", aldus Kompany.

Hazard heeft in ieder geval de volledige steun van Zidane. "Eden is natuurlijk niet gelukkig met de situatie", liet de Real-coach vorige week optekenen in de Spaanse media. "En hij snapt het ook niet, omdat hij er echt alles aan doet om fit te blijven. Maar soms zijn er dingen die je overkomen als speler. Eden moet het accepteren en het beste maken van de situatie. Alleen een honderd procent fitte speler is van waarde voor Real." Zidane heeft momenteel maar twaalf fitte spelers in zijn selectie, zo kwam maandag naar buiten. De grootmacht uit Madrid heeft dit seizoen al te maken gehad met maar liefst 38 blessuregevallen.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties