Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eden Hazard vol ongeloof na vraag van Egyptische journalist over gewicht

Laatste update:

"Ik heb gemerkt dat je dik geworden bent", legde de verslaggever Hazard voor. De 31-jarige Belg legde daarop zijn koptelefoon neer en vroeg de journalist om de vraag te herhalen. Nadat de Egyptenaar dat deed, was de reactie en lichaamstaal van de vleugelspeler veelzeggend. "Ik heb daar niks op te zeggen", reageerde Hazard geagiteerd. "Buiten dat het niet waar is. Ik doe er alles aan om klaar te zijn." Na de opmerkelijke vraag stelde Hazard zich weer ontspannen op en beantwoordde hij vragen in het Frans, Spaans en Engels.

Hazard heeft de laatste maanden veel kritiek ontvangen. In België gaan er zelfs stemmen op om de ex-sterspeler van Chelsea te vervangen voor Leandro Trossard, die een uitstekend seizoen kent bij Brighton & Hove Albion. "Of het de eerste keer is dat ik zoveel kritiek krijg?", vraagt Hazard zich hardop lachend af. "Ik kan me herinneren dat mijn eerste twee of drie jaar ook niet geweldig waren, hoor. Jullie weten ook hoe ik ben. Ik hecht daar allemaal niet te veel belang aan. Mensen praten: dat hoort bij het voetbal. Het is jullie werk ook. Weet je: als je goed speelt, zal er altijd wat kritiek zijn. Speel je slecht, wordt die groter."

De Rode Duivels overtuigen nog niet dit WK, ondanks dat het wist te winnen van Canada (1-0). Kevin De Bruyne gaf al aan gefrustreerd te zijn door het spel van de Belgen, maar Hazard maakt zich minder zorgen. "Je mag niet vergeten dat de eerste wedstrijd op zo'n WK altijd moeilijk is. Je hebt veel stress, je vraagt minder ballen omdat je ze niet wil verliezen. Maar ik heb vertrouwen. We zullen oplossingen en automatismen moeten vinden. Wij hebben spelers die het verschil kunnen maken. Kev (De Bruyne, red.), Youri (Tielemans, red.), onze spitsen…" België - Marokko begint zondag om 14.00 uur. De twee andere ploegen in Groep F, Canada en Kroatië, nemen het diezelfde dag om 17.00 uur tegen elkaar op.

WK
België
0 - 2
Marokko

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
47

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties