Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Edinson Cavani moest aan de medicijnen na historische nederlaag van PSG

Laatste update:

Cavani kon de fikse nederlaag tegen de Catalaanse topclub amper bevatten. "Ik kon 's nachts niet meer in slaap komen. Ik bracht de nacht lezend door en begon me zorgen te maken omdat de nachten voorbij gingen en ik de slaap maar niet meer kon vatten", zegt Cavani, die sinds de zomer van 2013 actief is in Parijs, in een interview met ESPN.

De Uruguayaan vertelt dat hij lichte gezondheidsproblemen had gekregen door de mokerslag. "Dan was het half negen 's ochtends en dan zou ik in slaap kunnen vallen. Maar dan moest ik opstaan om te trainen." Cavani legt uit dat medische hulp hem uiteindelijk er bovenop hebben geholpen. "De doktoren gaven mij een pil en beetje bij beetje begon ik weer te slapen."

Cavani stelt dat de nederlaag tegen Barcelona zijn grootste dieptepunt is in zijn loopbaan. "Die wedstrijd heeft echt veel met mij gedaan. Het was een verschrikkelijke wedstrijd, omdat niemand dit ooit had kunnen verwachten", aldus de 109-voudig international, die nog tot medio 2020 onder contract staat bij de Franse grootmacht.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
49
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties