Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

eDivisie: Razende Tom Heijnen is emoties niet langer de baas na verlies

Laatste update:

Samenvatting Vitesse - Ajax 2-5
Meer samenvattingen van speelronde 8 zien? Je vindt ze hier allemaal bij elkaar!

Verrassingen
Rodelantaarndrager Willem II nam het in ronde acht op tegen sc Heerenveen en keek al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Daniël Kuipers wist de score echter compleet om te buigen naar een 1-3 winstpartij en is daarmee eindelijk van de hatelijke nul af. Verder verraste ook Menno Bouhuijzen van NAC Breda door Feyenoorder Jaey Daalhuisen op 0-0 te houden, waardoor Bryan 'Il Leone' Hessing van Heracles Almelo gelijk kon komen door een bijzonder emotionele 1-2 overwinning op een Roda JC. Tom Heijnen ontstak namelijk in woede waardoor zijn controller het behoorlijk moest ontgelden.

Roda JC legt het af tegen Heracles Almelo en Tom Heijnen wordt helemaal gek

Alle uitslagen uit de eDivisie van speelronde 8.

Stand
Door de resultaten in speelronde acht is Ajax zoals gezegd de nieuwe koploper met slechts op één punt daarachter Playstationkampioen Ali Riza van PSV. AZ, Feyenoord en Heracles complementeren de top vijf terwijl ook FC Groningen en ADO Den Haag zich door hun winst partijen in het linkerrijtje hebben weten te knokken. Nu we bijna halverwege de competitie zijn, blijken Emre Benli met FC Twente en Danny Hazebroek met FC Utrecht in het rechterrijtje te blijven hangen. Juist die namen zijn opvallend, want eerstgenoemde vertegenwoordigde Nederland in januari nog met de Xbox in Barcelona op de FUT Champions Cup en laatstgenoemde is op dit moment de hoogstgeplaatste speler op het Nederlandse leaderboard en in februari nummer 23 van de wereld op de Playstation.

De stand na acht speelrondes in de eDivisie.

Goal van de week
Daniël Kuipers bekroonde zijn wederopstanding tegen Niels Krist van sc Heerenveen met een prachtige pirouet waarna hij de keeper in de korte hoek verschalkte. De goal van de week komt echter op naam van Dani Hagebeuk waarmee hij zijn veroverde koppositie extra glans geeft. Een beetje aan het doelsaldo werken kon sowieso geen kwaad voor de Amsterdammers, die ondanks de eerste plek na acht speelrondes slecht op +13 staan terwijl PSV en AZ respectievelijk +19 en +22 noteren.

Dit zijn de vijf vetste goals van speelronde nummer acht

Play like a Pro
Iedere week geven twee helden uit de eDivisie praktische speltips voor de liefhebbers die thuis graag ook een potje FIFA spelen. Deze week was het onder meer de beurt aan Aristote Ndunu die de skillmove 'Bolasie Flick' liet zien.

Aristote Ndunu showt de Bolasie Flick alsof het niets is
Meer tips & trucs? Alle afleveringen van 'Play like a Pro' tot nu toe vind je hier.

Wie wordt er kampioen in de eDivisie?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties