Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Edson Álvarez diep ontroerd tijdens tonen van dochter op parkeerdek

Laatste update:

Na het feest ter ere van het officieuze landskampioenschap stuurde Vak 410 een bericht naar Álvarez. "We zijn zo blij voor je, Edson. Je bent DE man nu. We genieten van je speelstijl bij Ajax. Je bent onze krijger. Je verdient alle complimenten, geniet ervan!", luidde het bericht. Álvarez reageerde: "Ik heb echt geen woorden om te beschrijven wat ik gisteren voelde toen ze mijn naam scandeerden."

"Toen het moeilijk was voor me, hier in Amsterdam, heb ik mijn familie beloofd dat ik niet bij Ajax zou vertrekken totdat mensen mijn naam zouden scanderen. Gisteren is dat gebeurd en je hebt geen idee hoe dat voelt voor me", vervolgde de basisklant van Ajax. "Bedankt voor alles! Ik ben erg gelukkig en ik geniet ervan om deel uit te maken van dit mooie team. Ik wil hier nog lang blijven."

In januari kon Álvarez eindelijk zijn vriendin Sofia en zijn dochter verwelkomen. Het duurde lang voordat zijn twee naasten een verblijfsvergunning kregen. De Mexicaan liet eerder aan De Telegraaf weten hoe moeilijk het voor hem was om alleen te zijn. "De mensen hier weten niet hoe moeilijk het voor een jonge jongen is om zó ver van huis zonder familie te moeten zijn. Latino's hebben over het algemeen een warme familieband en mijn familie is mijn alles", zei Álvarez.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door V A K 4 1 0 N O O R D (@vak410noord)

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
9
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties