Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Edson Álvarez geniet bij Ajax: 'Ze zijn hier really really crazy'

Laatste update:

"Mijn ouders zijn vrijdag in Amsterdam aangekomen om me in de Champions League te zien. Ik hoop dat ik speel." Álvarez omschrijft het toernooi als 'de best denkbare ervaring voor een jonge speler'. "En ik krijg de kans om deze belangrijke wedstrijd tegen Lille mee te maken. Iedere voetballiefhebber kijkt. Maar niet alleen in Mexico, denk ik. De Champions League heeft fans over de hele wereld."

Christophe Galtier vol lof: 'Ajax loopt al 40 jaar voor op de rest van Europa'

Álvarez had met zijn doelpunt tegen APOEL Nicosia een belangrijk aandeel in de plaatsing voor de groepsfase van de Champions League. Na afloop besefte hij hoe belangrijk dat was geweest. "Mijn telefoon explodeerde van de berichten en op social media lieten alle Ajax-fans en Mexicanen blijken heel blij voor me te zijn. Ze zijn echt trots." De sfeer in de Johan Cruijff ArenA bevalt de Mexicaan. "De supporters hier zijn really really crazy. Zoiets moois heb ik in mijn leven nog niet meegemaakt. Het publiek geeft ons energie."

Er viel een last van Álvarez' schouders toen hij tegen APOEL zijn waarde bewees. "In het begin moest ik aan het Nederlandse voetbal wennen, omdat ik negentig minuten alert moet zijn. Het voetbal gaat sneller en de tegenstanders zijn sterker. In Mexico heb je aan de bal meer tijd. Dusan Tadic, Hakim Ziyech, Donny van de Beek en Nicolás Tagliafico leren me elke dag zo veel. Mede daarom kon ik al zo belangrijk voor Ajax zijn en dat voelt fijn. Het doelpunt tegen APOEL was voor mijn teamgenoten, de club en de fans."

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties