Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Franse linksback Arthur Zagré voorlopig niet op radar van PSV: 'Volgens zijn agent is het fake'

Laatste update:

"Het zal goed voor me zijn om na afgelopen seizoen een stap te maken, maar alleen als een mooie club voorbij komt en het goed voelt", zegt Zagré donderdag na de tweede training van Excelsior op weg naar het nieuwe seizoen tegen het Algemeen Dagblad.

Excelsior-watcher Wout Fassbender reageert via X op de woorden van Zagré over een eventuele zomertransfer. "PSV dat informeert naar Arthur Zagré van Excelsior? Volgens zijn agent is het 'fake'", aldus de journalist die de Rotterdamse club op de voet volgt. Zagré wordt bijgestaan door 2SAgency.

PSV niet in beeld


Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is PSV momenteel niet bezig met de komst van Zagré. "Rondom Eindhoven wordt het Zagré-verhaal niet herkend. Peter Bosz zegt dat PSV het aan de linkerkant voorlopig met Fredrik Oppegard en Mauro Júnior gaat doen", zo valt te lezen op X.

Zagré, een voormalig Frans jeugdinternational, werd aan PSV gelinkt vanwege het vertrek van Patrick van Aanholt. De routinier verliet Eindhoven onlangs met een transfervrije status. Desondanks lijkt Bosz niet happig om een vervanger aan te trekken.

De 22-jarige vleugelverdediger kwam in januari 2023 op huurbasis binnen bij Excelsior. Een half jaar later nam de club uit Rotterdam Zagré definitief over van AS Monaco. Of hij langer aanblijft in Kralingen is nu dus de vraag.

Zagré kwam afgelopen seizoen tot 33 duels namens Excelsior. In de play-offs tegen NAC Breda ontving de linksback een rode kaart, waarna Excelsior met 6-2 verloor. Thuis werd met 4-1 gewonnen, maar dat was niet voldoende om degradatie af te wenden.

Driouech


PSV en Excelsior naderen wel een akkoord over Couhaib Driouech, zo melden bronnen aan het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige vleugelspeler uit IJmuiden gaat de degradant naar verluidt een bedrag richting de 3,5 miljoen euro opleveren. Door bonussen kan het bedrag uitkomen op 4 miljoen euro. De Telegraaf voegt toe dat Driouech voor vijf seizoenen tekent in Eindhoven.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pedri richt zich na oplopen EK-eindigende blessure via Instagram tot Toni Kroos
3
Go Ahead Eagles heeft nieuwe hoofdtrainer binnen en kiest niet voor Henk de Jong
3
Speler van Oranje krijgt twijfelachtige eer en maakt meeste overtredingen dit EK
16
Absolute uitblinker De Vrij krijgt een 8, ook zes onvoldoendes bij Oranje
132
Verweij weet wie van Oranje als eerste in bus is en niet lekker in zijn vel zit
90
Hans Kraay begrijpt Feyenoord niet: 'Dat ze zo'n sieraad hebben laten lopen...'
20

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties