Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Edwin van der Sar houdt de eer aan zichzelf en vertrekt bij Ajax

Laatste update:

Volgens de ochtendkrant heeft Van der Sar ervoor gekozen om de eer aan zichzelf te houden. Door de 3-1 nederlaag bij FC Twente eindigde Ajax als derde in de Eredivisie en werd een ticket voor de derde voorronde van de Champions League misgelopen. Van der Sar wilde naar verluidt de afgelopen weken geen grotere onrust veroorzaken, maar heeft kort na het mislukte seizoen de knoop doorgehakt om te stoppen bij Ajax.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De aanhang van Ajax is uitermate ontevreden over het afgelopen seizoen en wees in dat kader tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen FC Utrecht (2-1) met de beschuldigende vinger naar Van der Sar. Een deel van de Ajax-supporters in de Johan Cruijff ArenA keerde zich tegen de voormalig doelman toen hij kort voor de aftrap op het veld verscheen om afscheid te nemen van assistent-trainer Michael Reiziger en doelman Maarten Stekelenburg. Van der Sar werd hevig uitgefloten, maar ging onverstoorbaar verder en reikte beeldjes uit aan het vertrekkende duo.

Het voortdurend de Kop van Jut zijn, zou Van der Sar steeds zwaarder zijn gevallen. "Mensen in zijn directe omgeving adviseerden hem de deur bij Ajax achter zich in het slot te gooien. Vooral ook, omdat hij sinds de door zijn strot geduwde komst van chief sports officer Maurits Hendriks steeds minder te vertellen kreeg en aan alles merkte dat de hockeyer op zijn baan aasde", aldus De Telegraaf.

Van der Sar maakt sinds november 2012 deel uit van het directieteam van Ajax. Daar begon hij als directeur marketing. Sinds november 2016 is de voormalig doelman algemeen directeur. Daarnaast bekleedt hij meerdere bestuursfuncties bij de FIFA, UEFA en ECA. Mede als gevolg van de sportieve prestaties en de successen op het gebied van onder meer commercie en media maakte de club gedurende de periode onder Van der Sar een enorme groei door. Zijn contract liep nog tot en met 30 juni 2025.

Meer nieuws

Le Parisien: Knallende ruzie met Al-Khelaïfi ontsiert afscheid Kylian Mbappé
10
Ajax haalt Jelle ten Rouwelaar binnen voor nieuw seizoen
14
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Roda JC Kerkrade
2
Hansi Flick lijkt niet terug te keren bij Bayern; spelers willen andere trainer
6
Pol van Boekel krijgt als VAR Europese finale toegewezen van de UEFA
2
Olivier Giroud vertrekt bij Milan en onthult in welk land hij carrière vervolgt
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties