Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Edwin van der Sar richt zich tot Cristiano Ronaldo: 'Doe rustig aan'

Laatste update:

"Het is de club waar jezelf hebt gespeeld, maar ook de club waar je een negatieve ervaring mee hebt van de finale in 1996. Nederlagen zijn nooit leuk, finales zeker niet en de manier waarop ook niet", zegt de oud-doelman tegenover Veronica Inside. Van der Sar vindt het huidige Juventus meer dan alleen Cristiano Ronaldo. "Ze hebben nog meer goede spelers. Achterin staat het als een huis."

"Ze worden al vele jaren kampioen en ze hebben ook een aantal Champions League-finales gehaald. De vorm van de dag zal ook belangrijk zijn." Van der Sar heeft vandaag de dag nog geregeld contact met mensen van Juventus, zoals met eigenaar Andrea Agnelli. "We bellen straks weer met elkaar. Ronaldo sprak ik een paar maanden geleden nog. Wat ik nu tegen hem zou willen zeggen? Ik zou zeggen: 'Ronaldo, doe rustig aan'", knipoogt Van der Sar.

Frenkie de Jong is blij dat Ajax Barcelona, de toekomstige werkgever van de middenvelder, ontloopt. "Die had ik eerlijk gezegd liever niet. Vanwege de kracht van die ploeg en ook wel vanwege het sentiment", aldus de Oranje-international in gesprek met De Telegraaf. De Jong had ook graag tegen bepaalde Engelse clubs gespeeld.

"Tottenham Hotspur was leuk geweest, vanwege de vele oud-Ajacieden. En ook Manchester United had ik mooi gevonden, want dan hadden we mooi revanche kunnen nemen voor de verloren Europa League-finale van twee jaar geleden", aldus De Jong. De heenwedstrijd staat woensdag 10 april op het programma en de return vindt een week later, op dinsdag 16 april, plaats.

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties