Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Edwin van der Sar zei toen tegen mij: 'Ik ben bang voor morgen''

Laatste update:

Een dag voor het duel met de Spaanse topclub had Onana een onderonsje met algemeen directeur Edwin van der Sar. "Hij zei tegen mij: Ik ben bang voor morgen, maar er valt niets te verliezen. Ik vroeg hem of hij dacht dat we ons gingen kwalificeren. Hij zei: Ik wil het, maar het zal moeilijk zijn. Het zal een wonder zijn, maar we hebben niets te verliezen."

"Na de wedstrijd kuste hij me en zei hij: Goed gedaan, jongen", glundert Onana, die na afloop feest vierde met de rest van de spelersgroep. "Het was ongelooflijk. We verlieten het stadion om half twee 's nachts, we waren de laatsten die vertrokken. Ik was de laatste die onder de douche vandaan kwam, twee uur na het einde. Ik sprak met heel veel mensen aan de telefoon. We waren kapot."

Onana spreekt van een 'uniek moment' in zijn leven. Ook bij aankomst in Amsterdam werd er een feestje gevierd. "Dat was schitterend. We stonden op het vliegveld te wachten en ik zei tegen die jongens: We zijn de Europese kampioenen! In het boksen, wanneer je de kampioen verslaat, win je titels, toch? En dit keer waren het er drie. Prachtig", verwijst de sluitpost naar de recente Champions League-zeges van Real.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties