Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een aantal topclubs vraagt ons niet bij te tekenen bij Ajax'

Laatste update:

De Amsterdammers hebben inmiddels een eerste bod neergelegd bij Onana en diens zaakwaarnemer, maar zullen nog flink aan de bak moeten: "Het was een slecht eerste bod. Een club biedt nooit direct het bedrag dat ze kunnen betalen. Marc Overmars was sneller en slimmer dan andere technisch directeuren toen hij André bij Barcelona wist los te weken. Maar nu is hij vrij laat met onderhandelen begonnen, pas drie weken geleden", vertelt belangenbehartiger Albert Botines aan De Telegraaf.

Volgens de zaakwaarnemer koos Onana in 2015 bewust voor Ajax om zich in Amsterdam verder te ontwikkelen. De keeper weet echter ook wat zijn voorganger Jasper Cillessen en Krul verdienden en hoopt dat hij bij zijn nieuwe contract dichter in de buurt van die twee komt: "De volgende keer dat we met Overmars aan tafel zitten, zullen we een tegenbod doen. Als Ajax een inspanning doet om André te houden, dan lukt dat. Maar als dit slechte gevoel blijft, dan niet."

Wat interesse uit het buitenland betreft hoeft de Kameroener in ieder geval niet te klagen, maakt Botines duidelijk. Onana kan over de grens een veelvoud verdienen van wat hij in de Amsterdam ArenA krijgt: "Uit Spanje, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Een aantal topclubs heeft ons zelfs gevraagd vooral niet bij Ajax bij te tekenen, omdat hij met nog maar een contract voor één jaar relatief goedkoop is op te halen."

Denk jij dat André Onanan binnenkort alweer vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties