Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een analist bij Ajax kwam met het idee om mij als linksback te proberen'

Laatste update:

Mede door de komst van Nicolás Tagliafico besloot Sinkgraven in juni 2019 de overstap te maken naar de Bundesliga, waar hij werd herenigd met Bosz. In gesprek met de officiële website van de Bundesliga vertelt Sinkgraven dat het idee niet van Bosz kwam om hem als linksback te posteren. "Ik was eigen een beetje in shock", weet Sinkgraven nog van het moment dat hij het hoorde. "Een analist van Ajax kwam met het idee en de trainer probeerde het, dat werkte prima. Voor mij maakte het niet echt uit, want je krijgt vaak de bal als linksback." Eerder bevestigde Bosz al in een interview met Voetbal International dat de vorig jaar overleden Bruins Slot hem het idee influisterde.

Sinkgraven past zich aan aan de filosofie van Bosz, die graag aanvalt en hoog druk zet. "Zoals ik al eerder zei, als linksback heb je veel kansen om de bal te krijgen en vooruit te gaan. Dat vond ik vanaf het begin leuk. Ik denk dat we zo ook spelen. We spelen graag vooruit, aanvallend voetbal. Druk op de bal en dan krijgen we de bal zo vaak als we willen." Toch ziet de Nederlander ook nog genoeg verbeterpunten. "Ik denk dat ik meer initiatief moet tonen om vooruit te spelen en vaker moet opkomen."

Leverkusen begon voortvarend aan het seizoen en was zelfs enige tijd koploper van de Bundesliga, maar de ploeg van Bosz zakte in januari volledig in elkaar en wist slechts drie van de laatste negen officiële duels te winnen. "We hebben voor de winterstop een hele goede serie gehad", doelt Sinkgraven op een reeks van elf wedstrijden zonder nederlaag van de huidige nummer vijf van de Duitse competitie. "We moeten die vorm zien terug te krijgen en daar heb ik alle vertrouwen in." Sinkgraven neemt het komende zaterdag met Leverkusen in de Bundesliga om 15.30 uur op tegen FSV Mainz 05.

Op welke positie eindigt Daley Sinkgraven met Bayer Leverkusen dit seizoen?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
5
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
12
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties