Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Een banneling in Barcelona

Laatste update:

Het is een waarschijnlijk doodgewone maandagochtend in het Spaanse Barcelona als Johan zijn bakje espresso zet samen met zijn vrouw Danny. Johan slaat zijn per vliegtuig verzonden Telegraaf open en leest het sportnieuws uit het vaderland. Zich opwinden over de competitie thuis doet Johan allang niet meer. Sinds hij bij Ajax werd weggejaagd door zijn leerling Marco van Basten is hij alle feeling met Nederland kwijtgeraakt. Toch raakt één ding hem, de 10-0 van PSV tegen Feyenoord. Hij vindt het niet te bevatten, zo'n grote club die zo ver is teruggevallen.

In zijn hoofd vormt zich al het ideale droomscenario. Als wederom weggejaagde Ajacied De Kuip wederom binnenlopen. En dan zich vervolgens wreken op zijn oude werkgever door succes te boeken met de grote aartsrivaal. Na een blik op zijn bezorgde vrouw schudt hij dat gevoel van zich af. Hij heeft alles thuis al. Johan is allang niet meer op zoek naar een club om te trainen. Af en toe een vriendschappelijk potje coachen met de vedettes van Catalonië is voldoende. Hij weet zelf ook wel dat hij het toch beter weet dan die Martin Jol en Leo Beenhakker. Hij vindt het maar middelmatige mensen die zijn leven, voetbal, bezoedelen. Door deze mensen verblijft hij al decennia in Spanje.

Johan wordt namelijk niet meer serieus genomen in Nederland. Door zijn ietwat betweterige karakter wil men hem niet meer geloven. Bij Ajax wilde hij de club naar zijn hand zetten om succes te boeken. Hij werd echter, zoals gezegd, niet geloofd. Marco van Basten had geen zin om met de bemoeial samen te werken. Het eindresultaat is u allen duidelijk, Van Basten faalde op alle fronten. Maar als u denkt dat Johan daarom heeft gelachen zit u mis. De beste man houdt teveel van zijn Ajax om zichzelf dat pleziertje te gunnen. Johan kennende slaakte hij een zucht en met pijn in zijn hart vertrok hij terug naar Barcelona waar men wel naar hem luisterde. Tenminste, voordat Sandrol Rosell aantrad met zijn nieuwe ideeën en hem niet meer nodig had.

Dit is toch diep triest? Heel Nederland weet dat Johan Cruijff, de grote verlosser, iedere club kan redden. Zijn naam al zou Feyenoord naar de absolute top van Nederland loodsen. En alleen zijn aanwezigheid zou diverse grote namen naar de Amsterdam ArenA brengen. We hebben het aan mannen als Cruijff en Willem van Hanegem te danken dat wij als voetbalnatie nog steeds op de kaart staan. Pim Blokland, ik smeek het u. Uri Coronel, ik smeek het u.

Cruijff kan uw jeugdopleiding veel beter maken. Kijk wat hij bij Barcelona heeft neergezet. Ook geeft hij talenten al vroeg de kans om zich te bewijzen in het eerste elftal. En dan vooral het effect dat Cruijff zal hebben op uw inkomsten. Jopie heeft als profvoetballer en later als voetbaltrainer zichzelf bewezen op alle niveaus, dit heeft zijn naam wereldberoemd gemaakt. Denk aan extra grote sponsordeals die dit kan opleveren. Het verleden heeft bewezen dat er enorm veel interesse is in het merk Cruijff. Verbindt dat aan uw club en u bezit een goudmijntje. En wil de ene sponsor niet tekenen? Dan deelt hij simpelweg mee dat er wel andere partijen zijn met lucratieve aanbiedingen en kijk dan eens hoe snel men zal toezeggen.

Kortom, gun deze man de kans om het Nederlands voetbal nog éénmaal tot bloei laten komen.

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
16
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
78
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties