Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een club uit de top vijf, dat is voor mij hogerop en anders blijf ik hier'

Laatste update:

"Ik voel dat ik klaar ben voor een stap. Ik ben nu 24, wil wel hogerop. Een club uit de top vijf. Dat is voor mij hogerop. En anders blijf ik hier. Dat is ook geen straf, zeker weten van niet", zegt Monteiro, wiens contract bij Heracles nog loopt tot medio 2020. Hij werd vorige zomer door de Almeloërs weggehaald bij SC Cambuur. "Wij moeten ook verder. En Heracles heeft altijd laten zien goede vervangers terug te vinden."

Kuwas benadrukt dat nog niemand zich voor hem gemeld heeft. "Dus ik weet het niet. Er zal vast wel iets komen, maar tot nu toe is er niks, dus ik ben er nog. Iedereen weet dat ik ambitieus ben. Als er iets moois komt, dan kijken we verder", stelt de aanvaller. Kuwas benadrukt dat hij 'sportief en financieel' een goede stap wil maken. "De meeste mensen denken dan al snel: Hij gaat voor het geld. Maar sportief moet ik ook een goede stap maken, om me verder te kunnen ontwikkelen. Dat is het belangrijkst."

Denk jij dat Jamiro Monteiro en Brandley Kuwas een transfer maken?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties