Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een familieclub? Manchester United heeft mijn leven geruïneerd'

Laatste update:

Martial genoot volop van alle aandacht, was regelmatig in het uitgaansleven te vinden en scheidde uiteindelijk van zijn vrouw Samantha Helena, met wie hij een kind heeft. In een video-interview met The Sun laat de dame weten dat Manchester United min of meer verantwoordelijk is voor de scheiding. "Alles veranderde. Voetballers in Engeland zijn net koningen. Ze krijgen zo ontzettend veel geld en aandacht. Het lijkt wel alsof ze in een andere wereld leven. We werden in de schijnwerpers gegooid en toen was er geen houden meer aan. Jonge meiden wierpen zich voor zijn voeten. Hij keek nooit naar andere vrouwen toen we nog in Frankrijk woonden. En ik had nooit mijn twijfels over Anthony."

"Dat hij uiteindelijk is vreemdgegaan, was echt een shock voor mij", zo verzekert Samantha. "Hij vertelde me dat ik een oma was, dat ik nooit uit wilde gaan en dat hij niet meer van mij hield. Manchester United heeft mijn leven geruïneerd. Een familieclub? Nee. Dat kreeg ik van tevoren inderdaad te horen. Buiten de lijnen is er geen enkele begeleiding. Wij waren er gewoon niet op voorbereid. Waar we ook heengingen, iedereen wilde met Anthony op de foto en op Instagram had hij opeens meer dan twee miljoen fans. Andere grote clubs bieden hulp aan om je op het gebied van social media te begeleiden, maar wij kregen helemaal niks."

"Hij kreeg elke dag op Instagram tientallen foto's van meisjes. Ze stuurden sexy foto's en ze smeekten om contact. Die meisjes geven helemaal niks om de familie van een voetballer of de persoon met wie hij een relatie heeft. Ze willen alleen maar mooie tassen en schoenen en natuurlijk meegenieten van de aandacht die een speler krijgt." Samantha kreeg via een artikel in the Sun door dat Martial was vreemdgegaan, waarna de scheiding werd ingezet. "Hij vertelde me dat ik een 'crazy bitch' was en dat hij dat niet had gedaan. Hij grapte zelfs dat hij alleen voor Selana Gomez een uitzondering maakte. "

"Hij vertelde me dat hij na het artikel contact had gezocht met Louis van Gaal, om advies in te winnen", besluit Samantha haar relaas. "Van Gaal zei tegen Anthony: 'je bent met haar gekomen, je moet bij haar blijven'. Anthony kwam niet in de problemen, ook al had hij de club in diskrediet gebracht. Hij moest zelf de situatie oplossen."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties