Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een fantastische speler bij Liverpool, maar bij Oranje laat hij het niet zien'

Laatste update:

"Op de mensen die het op dit moment moeten doen, Robben, Van Persie, Sneijder, zit ook een beetje sleet", zegt Been tegenover RTV Rijnmond. "We hebben verloren van een geweldige ploeg die vele malen sterker is dan wij. Het wordt een hele klus om dit te klaren."

Omdat Bulgarije met 3-2 won van Zweden, heeft Nederland alles in eigen hand om alsnog tweede te worden. "Ik vind dat we er zo makkelijk overheen stappen. We verliezen, máár als we de volgende drie wedstrijden winnen kunnen we het alsnog halen. Dat is typisch Nederlands."

Been zag dat diverse spelers het lieten afweten in Parijs. "Al onze betere spelers lopen in het buitenland", aldus Been, doelend op Georginio Wijnaldum. "Een fantastische clubspeler bij Liverpool, maar bij Oranje laat hij het niet zien. Strootman ook niet. Je kunt niet zeggen dat spelers als Janssen, Promes en Depay geen talent hebben. Ze komen een stuk ervaring tekort."

-
Oranje eindigt als tweede in de groep

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties