Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Een gehavend AZ strijdt in Schotland voor een goede uitgangspositie

Laatste update:

Er bleven maar liefst zes spelers thuis. Riechedly Bazoer, de nieuwste aanwinst van de Alkmaarders, is ziek en kan de reis naar Schotland niet maken. Datzelfde geldt voor Peer Koopmeiners. Daarnaast zijn Jesper Karlsson, Zinho Vanheusden en Yukinari Sugawara niet fit. Jens Odgaard kampt ook nog eens met een blessure, waardoor Jansen weinig smaken overhoudt. Er zitten zeven spelers bij de selectie die vorig seizoen nog voornamelijk voor Jong AZ uitkwamen.

Jansen heeft geen van die spelers opgenomen in de basiself. Daarin is wel plek voor nieuweling Mayckel Lahdo, die de vervanger is van Odgaard op de linkerkant. Dat is de enige wijziging ten opzichte van het met 0-4 gewonnen uitduel met Tuzla City van vorige week. Dat betekent dat Pantelis Hatzidiakos wederom als rechtsback zal gaan fungeren en dat Sam Beukema in het hart van de defensie naast Bruno Martins Indi staat.

De wedstrijd in Tannadice Park begint om 21.00 uur en daarin zal AZ gaan proberen om een goede uitgangspositie te verdienen voor de terugwedstrijd, die over een week in Alkmaar gespeeld zal worden. Tussendoor vindt ook de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen plaats, waarin de Noord-Hollandse club het tegen Go Ahead Eagles op zal nemen. Mocht AZ uiteindelijk weten te winnen van Dundee, treft het in de vierde en laatste kwalificatieronde de winnaar van het tweeluik tussen Riga FC en Gil Vicente.

De opstelling van Dundee United: Birighitti; Smith, Edwards, Mulgrew, Freeman; Sibbald, Levitt, Harkes; Middleton, Fletcher, Watt

De opstelling van AZ: Verhulst; Hatzidiakos, Beukema, Martins Indi, Kerkez; Reijnders, Clasie, De Wit; Evjen, Pavlidis, Lahdo.

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
1
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties