Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een goal in Nederland is toch net zo veel waard als in Engeland?'

Laatste update:

"De nationale ploeg is een droom", zegt Pellè in een interview met La Gazzetta dello Sport. "Ik hoop dat ik de kans krijg, maar ik moet het natuurlijk helemaal zelf afdwingen. Het blauwe tenue is mij wel heel veel waard." Bondscoach Antonio Conte zei vorige week zaterdag nog dat hij de voormalig jeugdinternational in de gaten houdt: "Nadat hij al 50 keer scoorde in 57 wedstrijden in Nederland scoort hij nu ook in Engeland", sprak Conte.

"Iedereen zegt dat een doelpunt in Nederland minder waard is dan in Engeland, Duitsland of Spanje, maar een doelpunt is toch een doelpunt?", vraagt Pellè zich hardop af. "De afmetingen van de doelen zijn overal hetzelfde, als ik me niet vergis." De lange spits werd vroeger een grote toekomst voorspeld, maar het wilde aanvankelijk niet echt met hem vlotten. Bij diverse Italiaanse clubs en AZ kwam Pellè nooit echt tot volle wasdom.

Hij zegt echter geen spijt te hebben van zijn transfer naar Alkmaar in 2007: "Want Louis van Gaal was geweldig. Hij drukte mij op het hart dat ik mij de Nederlandse taal eigen moest maken en was op technisch gebied ook enorm belangrijk. Hij leerde mij hoe ik mij moest bewegen op het veld. En ik ben Ronald Koeman naar Southampton gevolgd omdat ik plezierig met hem heb samengewerkt. Bij Feyenoord heb ik immers ook de definitieve stap kunnen maken."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties