Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een golf van benauwdheid vloeide onmiddellijk door de Johan Cruijff ArenA'

Laatste update:

"Blind zorgde voor veel bezorgdheid toen hij in de 78ste minuut plots, zonder de bal of een opponent in de buurt, naar de vlakte ging", zo schrijft het Algemeen Dagblad woensdagochtend in een terugblik. "De verdedigingsleider zakte al lopende door de knieën en ging languit liggen. Klaas-Jan Huntelaar (die kort daarvoor was ingevallen, red.) vroeg om verzorging en al snel stonden meerdere teamgenoten over Blind gebogen. Toen het spel stillag, sprintten twee leden van de medische staf het veld in om poolshoogte te nemen." Blind werd gelijk naar de kant gehaald door Ten Hag, die Devyne Rensch het veld instuurde.

Daley Blind laat de Johan Cruijff ArenA enorm schrikken als hij zonder dat er een tegenstander in de buurt is naar de grond gaat! ????

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 25 augustus 2020

"Een golf van benauwdheid vloeide onmiddellijk door de Johan Cruijff ArenA, die met 6.000 toeschouwers 'uitverkocht' was." De ochtendkrant brengt het 'déjà vu-gevoel' van de Ajax-aanhang naar voren. "In december ging Blind tijdens de Champions League-wedstrijd Ajax - Valencia ook onverwachts liggen, naar later bleek als gevolg van een ontstoken hartspier. Bij de routinier werd daarop onderhuids een icd-kastje, een soort defibrilator, geplaatst." Ten Hag probeerde na afloop vooral de rust te bewaren, ondanks het schrikmoment van kort daarvoor. "Het belangrijkste is het welzijn van de speler. Zijn gezondheid is natuurlijk de eerste zorg. Als je het sein krijgt dat hij oké is, ga je verder met de wedstrijd."

Volgens De Telegraaf ging de kleine schare Ajax-supporters vanwege het incident met Blind met een vervelend gevoel naar huis, ondanks de tweede oefenzege van dinsdag. Eerder op de dag werd met 5-2 gewonnen van Holstein Kiel. "En dat terwijl ze zich tot een klein kwartier voor tijd zo goed hadden vermaakt. Na de eerdere klinkende zeges op RKC Waalwijk (6-1), FC Utrecht (5-1), Wolfsberger AC (2-0) en Red Bull Salzburg (4-1) maakte het elftal van Ten Hag tegen de gerenommeerde Bundesliga-club opnieuw indruk." Enkele spelers krijgen extra aandacht. "Zakaria Labyad scoorde uit een vrije trap en Mohammed Kudus, Antony en Perr Schuurs sprongen met hun uitstekende spel in het oog. Toch waren zij nauwelijks onderwerp van gesprek. Dat was Blind."

-

Meer nieuws

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
0
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
26
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
5
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties