Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat hij zoveel zou scoren'

Laatste update:

Ramsey kopte na rust alweer zijn elfde treffer van het seizoen tegen de touwen. Ook afgelopen weekend in de topper tegen Liverpool was hij trefzeker. "Ik ben zielsblij met die goal. Vooral omdat hij zo belangrijk is. We hebben ons als ploeg fantastisch gepresenteerd. We hadden een plan en hielden ons daaraan", zei de hoofdrolspeler na afloop. "Wij staan er nu goed voor en hebben nog twee duels om het af te maken."

Arsenal staat na vier duels op negen punten, maar zekerheid biedt dat allerminst. Borussia en Napoli staan namelijk op zes uit vier en kunnen dus nog langszij komen. Voor Wenger geen reden tot paniek: de Franse oefenmeester was met name in zijn nopjes met het beslissende optreden van Ramsey. "Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat hij zoveel zou gaan scoren. Wedstrijd na wedstrijd, hij blijft maar scoren. Het vermogen om van doel tot doel te pendelen, maken hem voor iedere tegenstander gevaarlijk."

-
Aaron Ramsey is op dit moment de beste speler in Engeland

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
3
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties