Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een lastig mannetje, je kan wat beleven als hij niet in de Oranje-basis staat'

Laatste update:

NOS-commentator Arman Avsaroglu denkt dat de keuze van de bondscoach toch echt op Janssen gaat vallen. "Echt belachelijk als dat gebeurt. Dost is een van de topscorers van Europa. Die kun je niet passeren." Evert ten Napel kan niet geloven dat Blind voor Janssen zou kiezen. "Dat gaat Blind niet doen. Dat kan niet, joh", zo verzuchtte hij bij NPO Radio 1. Dost was dit seizoen al goed voor 24 doelpunten in competitieverband. "En dat in de Portugese competitie, waar zeer defensief gespeeld wordt. Bovendien, Dost is een lastig mannetje. Als hij niet in de basis staat, dan kun je wat beleven."

"Hij gaat Dost op de bank zetten en dat wegpraten door te zeggen dat Janssen beter in zijn systeem past en het goed heeft gedaan in het Nederlands elftal", zo voorspelt Avsaroglu, die daarnaast denkt dat Jasper Cillessen het doel gaat verdedigen. "Blind heeft Jeroen Zoet er al eens eerder uitgehaald. Ik weet niet of hij wel vertrouwen heeft in hem." Ten Napel zou ook die keuze niet kunnen begrijpen. "Dan moet je hem niet selecteren. Als je Zoet nu niet op doel zet kun je hem beter in de kliko gooien."

-
Denk jij dat Bas Dost tegen Bulgarije op de bank start?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties