Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een lompe, gemene schop, die het slachtoffer zijn loopbaan kan kosten'

Laatste update:

"Een lompe, gemene schop is het, die het slachtoffer zo zijn loopbaan kan kosten, zes maanden of een jaar", schrijft de oud-topvoetballer in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Want je zet je schoen even bewust op de binnenkant van de enkel van je tegenstander", vervolgt de Kromme. Dat Ritzmaier zich wilde laten zien in het Philips Stadion, kan Van Hanegem nog wel begrijpen.

"Ik snap best dat Ritzmaier een wedstrijd in vliegt, om zo te bewijzen dat hij bij PSV had horen te spelen. Ik snap ook nog dat NEC in zo'n wedstrijd er flink in kleunt, met in het achterhoofd dat PSV deze week zware wedstrijden tegen CSKA Moskou en Ajax voor de boeg heeft en dus liever een rustige wedstrijd wil. Maar nu lijkt het wel alsof Ritzmaier vroeger problemen bij PSV heeft gehad met Luuk de Jong. Anders kan ik het niet verklaren, want De Jong doet zelf meestal geen vlieg kwaad."

-
Ben je het met Willem van Hanegem eens?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
67
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties