Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een mislukking is het niet als we met Barcelona niet de treble pakken'

Laatste update:

"Een mislukking is het niet als we de treble niet pakken, want het is gewoon een uitstekend seizoen", laat de linksachter weten op een persconferentie. "Een finale bereiken en die finale dan niet winnen is enorm zonde, maar een mislukking zou dat niet zijn." Barcelona wordt in beide wedstrijden gezien als favoriet, maar Alba neemt die rol niet graag aan.

"Wij zien onszelf niet als favoriet. Tegenwoordig kan iedere ploeg, groot of klein, je verslaan. Ik houd me er ook helemaal niet mee bezig, dat is iets voor de fans. Wij richten ons op de Copa del Rey en pas daarna denken we aan de Champions League." De finale van het bekertoenooi wordt dus gespeeld tussen Barcelona uit Catalonië en Athletic uit Baskenland. De kans is aanwezig dat de fans van beide partijen het Spaanse volkslied gaan uitfluiten.

"Als speler ben je daar helemaal niet mee bezig, daar heb ik helemaal geen interesse in. Buiten de mogelijke treble om, dit is mijn beste seizoen sinds ik hier ben. Dat geeft je vertrouwen. Juventus? Op defensief gebied een van de sterkste ploegen ter wereld, bovendien heeft Juventus ijzersterke aanvallers met Carlos Tévez, Álvaro Morata en Fernando Llorente."

-
Denk je dat Barcelona de treble pakt?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
8
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
164

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties