Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een nieuwe start, wie weet bij Ajax of Anderlecht, kan hem deugd doen'

Laatste update:

"Een terugkeer naar Ajax? Wie weet, dat zit wel in de planning", liet hij zich toen ontvallen. Voormalig Rode Duivel Marc Degryse doet maandag een nieuwe duit in het zakje door in gesprek met Het Laatste Nieuws te stellen dat een terugkeer in de Eredivisie Vertonghen goed zou kunnen doen: "Vertonghen heeft het momenteel moeilijk, maar een nieuwe start bij een nieuwe club - wie weet Anderlecht, of Ajax - kan hem deugd doen", laat Degryse optekenen.

Vertonghen beleefde een paar moeilijke maanden na het aantreden van manager José Mourinho bij the Spurs. De Portugees geeft achterin doorgaans de voorkeur aan spelers als Toby Alderweireld, Davinson Sánchez en Eric Dier. Degryse voegt echter toe dat het onder Mourinho's voorganger Mauricio Pochettino ook niet altijd van een leien dakje ging voor Vertonghen.

"Vergeet niet dat hij ook al met Pochettino wat probleempjes had. Dat is Vertonghen - als hij het niet naar zijn zin heeft, kan hij het niet wegsteken. Maar met een nieuwe dynamiek na een transfer geloof ik dat het wel nog goedkomt met onze Jan", sluit de oud-aanvaller af.

Denk jij dat Jan Vertonghen volgend seizoen voor Ajax speelt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties