Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een oorlog? Misschien wil Real Madrid ons een beetje bang maken'

Laatste update:

"Ik denk het wel. Waarom zouden we na de eerste wedstrijd van mening veranderen? Als we de geschiedenis van beide clubs vergelijken, dan weten we wie de favoriet is. We hebben een goede eerste wedstrijd gespeeld en moeten die prestatie nu herhalen. We moeten moedig zijn, maar verder is iedereen heel ontspannen. Er werd veel gelachen tijdens de lunch. Er zal morgen de nodige spanning zijn, maar op dit moment is iedereen vrij rustig", aldus Hecking.

"We zijn nu gewend aan de Champions League en denken dat we het goed gaan doen. We weten wat Real is en we weten wat Santiago Bernabéu is. Het kan daar intimiderend zijn, maar we moeten gewoon voetballen. Of er nu tachtigduizend supporters aanwezig zijn, daar moeten wij ons niets van aantrekken. We zijn hier gekomen om te voetballen en dat willen we gaan doen", aldus Hecking, die ook nog werd geconfronteerd met een uitspraak van Dani Carvajal.

De rechtsback van Real zei dat het 'oorlog' wordt tegen Wolfsburg: "Het is tachtigduizend man tegen Wolfsburg." Hecking hield daar zijn schouders over op: "Misschien willen ze ons een beetje bang maken, maar ik denk dat wij morgen wel degelijk gerespecteerd kunnen worden." Middenvelder Joshua Guilavogui sloot zich bij Hecking aan: "Zij praten over oorlog, maar wij volgen gewoon de aanwijzingen van onze trainer op en gaan proberen om geschiedenis te schrijven."

-
Wie bereikt de volgende rond, denk je?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
20
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties