Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Een open brief aan Rosell

Laatste update:

Vorige week vroeg je om een extra termijn, nu al. Je moet nog drie jaar voor je er hopelijk uit wordt geschopt en nu al vraag je of 'je je werk kan afmaken'. Waarschijnlijk is het de meeste mensen niet eens opgevallen, maar ik vond het een nogal vreemd bericht.

Ik weet niet of je ziende blind of doof bent maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de meeste cule's je zat zijn. Jouw termijn kenmerkt zich door grootspraak, geldsmijterij en disrespect jegens onze helden van vroeger en nu.

Het begon eigenlijk al direct. De manier waarop jij Laporta kleineerde en Cruijff buiten werkte was hemeltergend en een schande voor de club. Ongetwijfeld stond de club er niet zo goed voor als Laporta ons wilde doen geloven, maar hij wist wel talloze titels te winnen en bovenal, hij stelde Pep aan. Niet jij. Jij bent geenzins verantwoordelijk voor de aanstelling en de prijzen die we onder Pep wisten te winnen.

Ook benoemde Laporta Cruijff tot erevoorzitter. De beste man had deze titel amper binnen of jij kleineerde hem door te zeggen dat deze titel niet bestond, niets waard was en geen privileges op zou leveren. De man die aan de wieg stond van het Dream Team, La Masia, de carriere van Pep en indirect van heel FC Barcelona gooide jij eruit. Deur dicht, sleutel in de openhaard.

Hoe zit het eigenlijk met Toni Freixa? Ongetwijfeld een man die respect verdient maar dit vorige week, vlak voor of na jou noodkreet, volledig kwijtraakte.
Ik begrijp dat jullie met zn allen achter Tito staan, dat doen wij ook. Maar even serieus, is het nu echt nodig om te zeggen dat hij op alle punten beter is dan Pep? Weer een vorm van disrespect tegen één van onze helden, nota bene degene die ons ontelbaar prijzen bezorgde. En even voor de goede orde, weer onder jouw leiding.

Echter daar bleef het niet bij.

Nog meer dan je voorganger blinken jij en je team uit in een transferbeleid gebaseerd op niets. De scouting lijkt ontslagen of met permanent verlof te zijn gestuurd, de financiële man daarentegen draait overuren. 170 miljoen euro. Ruim. Daar staat de teller naar drie jaar Rosell-beleid op. Resultaat? Eén basisspeler in de persoon van Jordi Alba, nota bene één van de goedkoopste.

Wij willen spelers met toegevoegde waarde, spelers die schitteren naast onze strijder Puyol, draaischijf Xavi en onze wonderkinderen Iniesta en Messi. Geen duurbetaalde middelmaat, die al blij zijn ons prachtige shirt te mogen aantrekken. Misschien kocht je ze op verzoek van Pep, Tito of Zubi, echter ben jij eindverantwoordelijk. Jij en niemand anders. Doe hier wat aan de komende drie jaar. Nu kan het nog, daarna hopelijk niet meer.

Laat ik je een ongevraagd advies geven. Laten we eerlijk zijn, president van Barcelona staat leuk op je cv toch? Maar dit heb jij helemaal niet nodig! Je bent hoge piet bij Nike geweest! Misschien willen ze je terug? Of ga anders lekker een paar jaar genieten! Maar bovenal, ga weg. Laat ons, onze club en onze helden met rust. Laat iedereen met een blaugrana hart en zonder dollartekens in de ogen met rust.

Die tweede termijn komt er niet, nu niet en over drie jaar niet. Beste Sandro, het ga je goed.

Adios!

Meer nieuws

Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
2
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties