Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wild gerucht: 'Scouts Ajax zitten op de tribune voor Ecuadoraans international'

Laatste update:

In een video-item van de voetbalnieuwssite vertelt presentator Christian Martín over de toegenomen buitenlandse interesse in Minda, die momenteel nog over een contract tot medio 2028 beschikt.

Martín maakt duidelijk dat scouts van verschillende clubs op de tribune hebben gezeten voor de behendige aanvaller van Cercle Brugge. Naast Ajax houden ook AC Milan, Fulham en VfB Stuttgart de ontwikkelingen rond Minda eveneens nauwlettend in de gaten.

"Het zou me niets verbazen als hij ook een sleutelfiguur wordt tijdens de komende Copa América", voegt Martín eraan toe. "In weinig tijd heeft hij veel respect gekregen in België. Zijn vraagprijs ligt rond de vier en vijf miljoen euro. Er staat hem ongetwijfeld een grote toekomst te wachten."

De rechtsbenige aanvaller kwam in het huidige seizoen zowel op de flanken als in de spits in actie. In de reguliere fase van de Jupiler Pro League kwam Minda in 28 optredens tot 7 goals en 6 assists. In de play-offs om de landstitel was hij in 3 duels 1 keer trefzeker.

Minda kwam in de zomer van 2023 over van het Ecuadoraanse Independiente voor een bedrag van circa twee miljoen euro. Hij werd direct een vaste waarde in de ploeg van trainer Miron Muslic.

In maart werd zijn topseizoen in België bekroond met een plek in de nationale ploeg van Ecuador. Verwacht wordt dat hij komende zomer ook een belangrijke rol gaat spelen tijdens de Copa América, die op 20 juni van start gaat.

Meer nieuws

John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
4
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
25
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties