Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een schande, Lewandowski moet een petitie starten voor de Ballon d'Or'

Laatste update:

"Als ik Lewandowski was dan zou ik een petitie starten om de uitreiking van de Ballon d'Or weer op de agenda te krijgen", zo verklaart Ferdinand in een onderhoud met TEAMtalk. "Uitgezonderd die keer met Luka Modric (in 2018, red.) hebben Lionel Messi en Cristiano Ronaldo de uitreiking van de Ballon d'Or de laatste twaalf jaar gedomineerd. Lewandowski echter is dit seizoen boven alles en iedereen verheven." De Poolse aanvaller staat deze jaargang op 53 doelpunten, inclusief 13 treffers in de Champions League.

Meer: Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

'Barcelona is té afhankelijk van Messi, Bayern is veel meer een team en zal winnen'

Ferdinand baalt er flink van dat de uitreiking voor dit jaar is geschrapt. "Het is echt wreed, ik denk dat dat het juiste woord is", zo oordeelt de voormalig mandekker. "Lewandowski hoort die prijs te winnen, zeker als je kijkt wat hij dit seizoen allemaal voor Bayern München heeft gedaan. Mocht hij de Champions League winnen en dan nog steeds de Ballon d'Or niet krijgen, dan is er echt iets goed mis. Mensen zeggen dat Cristiano Ronaldo deze prijs té serieus neemt, maar dat klopt niet. De prijs heeft historische waarde, het is een schande dat er zo mee wordt omgegaan."

"Waarom reiken ze gewoon niet de prijs uit, ook al is het niet mogelijk om er, zoals gebruikelijk, een grote ceremonie aan te verbinden?", vraagt de verbaasde Ferdinand zich hardop af. "Ik vind het echt niet kunnen allemaal. We hebben het hier niet over zomaar een prijs. Michael Owen zou misschien zeggen dat het winnen van de Ballon d'Or in 2001 zijn grootste prestatie is. Om uitgeroepen te worden tot beste speler ter wereld is heel erg speciaal en er zijn twee spelers (Messi en Ronaldo, red.) die alles al zolang domineren. Het zou daarom zo bijzonder zijn voor Lewandowksi om daar tussen te komen. Ik kan dan ook niet geloven dat hem die kans is ontnomen."

Vind jij ook dat Robert Lewandowski de Ballon d'Or verdient?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties