Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een stel randdebielen bezorgt hun club alleen maar ellende'

Laatste update:

Frans Adelaar weet precies wat Van de Looi heeft doorgemaakt bij Willem II. Hij werd in 2006 weggejaagd door supporters van ADO Den Haag. "Een stel randdebielen denkt dat ze het goede doen, maar ze bezorgen hun club alleen maar ellende", vertelt Adelaar vrijdag in het Algemeen Dagblad. "Ze moeten hun club door dik en dun steunen. Zolang beleidsbepalers vertrouwen hebben in de trainer, ga je toch niet de handdoek werpen?"

Het overkwam Joop Gall zes jaar geleden ook bij Go Ahead Eagles, dat met 5-1 bij Helmond Sport had verloren én assistent Paul Bosvelt had weggestuurd. Supporters kwamen verhaal halen bij de bus, in de eerste plaats over het gedwongen vertrek van de clubicoon. "Maar we hadden afgesproken dat we daar niets over zouden zeggen. Dat escaleerde. Bij de club was er de angst dat supporters de volgende wedstrijd het veld op zouden komen bij een achterstand. Toen heb ik gezegd: dan kan ik maar beter stoppen. Van een icoon win je het nooit. Daar ga ik geen ruzie mee maken."

De onafhankelijke supportersgroepen van Willem II zouden komende zaterdag in de thuiswedstrijd tegen PSV pas na vijf minuten de tribunes worden betreden. De clubleiding weigerde woensdag haar oor te luister te leggen bij de fanatieke fans en sprak in niet mis te verstane woorden het vertrouwen uit in Van de Looi, die een dag later echter besloot om op te stappen. Willem II staat net boven de degradatiezone in de Eredivisie op de vijftiende plaats, met vijf punten meer dan nummer zestien FC Twente.

Gall kan de afwegingen van Van de Looi wel begrijpen. "Als hij denkt dat het beter is om een stap terug te doen omdat de negatieve stemming overslaat op de groep, dan vind ik dat heel sterk. Zo heb ik het zelf ook gevoeld. Looi is een intelligente jongen, ik denk niet dat hij over één nacht ijs is gegaan." Adelaar vindt het jammer dat het zo is gelopen in Tilburg. "Supporters die het niet met je eens zijn, geef je nu hun zin. De volgende keer gaan ze het weer zo doen."

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties