Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een topclub uit Engeland of Italië kan interessant zijn'

Laatste update:

"Er is nog een lange weg te gaan, ook voor onze concurrenten. Geloof me, zij gaan de druk voelen als het einde van de competitie nadert", zegt Moreno in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Feyenoord is al lang, heel lang geen kampioen meer geworden. Media, supporters en zelfs familieleden gaan zich roeren als het spannender wordt. Feyenoord en Ajax spelen nog tegen elkaar. En wij ook nog tegen hen. Wij geloven nog in onze kansen."

De Mexicaanse verdediger ligt nog tot 2019 vast in Eindhoven, maar sluit een zomers vertrek niet uit. "Je weet het natuurlijk nooit. Er kan elke transferwindow wel wat gebeuren. Ik zou hier mijn contract met plezier uitdienen. Aan de andere kant heb ik ook dromen. In Nederland ben ik met AZ en PSV kampioen geworden, dat heb ik al bereikt", stelt Moreno. "Als er een topclub komt uit Engeland of Italië, dan kan dat interessant zijn."

Wie wordt kampioen van de Eredivisie?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
31
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties