Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een topverdediger, hij weet precies wat er van hem verwacht wordt'

Laatste update:

Als aanstormend talent bij AZ maakte hij de Mexicaans international nog mee voor diens vertrek naar de Primera División en Maher weet dat PSV Moreno mag beschouwen als een echte versterking. "Een topverdediger", maakt de middenvelder duidelijk tegenover Goal. "Héctor weet precies wat er van hem verwacht wordt in verdedigend opzicht. Hij is heel stabiel en doet weinig geks."

"Hij is nu, net als ik, een paar jaar verder en nóg volwassener geworden. Héctor is een van de personen die leidinggevend moet zijn in dit team", weet Maher, die reeds contact had met zijn voormalig én toekomstig ploeggenoot. "Ik heb Moreno zaterdag na de bekendmaking meteen gesproken. Hij is niet voor niets gekomen, hij wil spelen in de Champions League."

Onder meer vanwege de deelname aan dat toernooi is ook collega-verdediger Jeffrey Bruma te spreken over de komst van Moreno. "Met het oog op de Champions League hebben we een goede bezetting nodig. Het is alleen maar mooi dat we elkaar naar een hoger niveau kunnen tillen", vertelt Bruma aan De Telegraaf. "Bij elke topclub heb je drie, vier centrale verdedigers die moeten vechten voor hun plaats."

Denk je dat Héctor Moreno meteen basisspeler wordt bij PSV?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
26
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties