Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een transfer naar Vitesse vond ik een dikke middelvinger naar iedereen bij NEC'

Laatste update:

"Eerst voelde ik me genaaid, maar ik heb de knop snel omgezet en vond het ook een mooie uitdaging om te trainen met Cillessen", vertelt Branderhorst in gesprek met de Gelderlander. "Dit is voor mij de ideale kans om mezelf te meten met iemand die bij topclubs heeft gespeeld en bij Oranje zit. Dat gaat me goed af. Cillessen keept hartstikke goed en ik vind het knap hoe hij met de hoge verwachtingen omgaat. Maar ik heb wel de durf om op de deur van de trainer te kloppen als hij een tijdje niet presteert. Ik denk dat ik genoeg krediet heb opgebouwd dat de trainer ook rekening met mij houdt."

Branderhorst had de mogelijkheid om NEC afgelopen zomer te verlaten voor aartsrivaal Vitesse. De Arnhemmers waren op zoek naar een nieuwe doelman en zagen in de reservegoalie van NEC een welkome versterking. "Een transfer naar Vitesse vond ik een grote middelvinger naar iedereen bij NEC", aldus Branderhorst. "Ik voel me een echte NEC'er. Dan kan je zeggen dat de club mij een kunstje heeft geflikt, maar als je er rustig over nadenkt, dan is het heel logisch dat ze Cillessen hebben gehaald. De juiste match is niet voorbij gekomen voor mij. Ik wilde geen stap omlaag doen na een goed seizoen. Dat voelde als een nederlaag."

Het bekerduel met Fortuna Sittard zou zomaar eens de laatste kunnen zijn voor Branderhorst in het shirt van NEC. De sluitpost beschikt namelijk over een aflopend contract, waardoor de club in de winter nog iets aan hem kan verdienen. "De wedstrijd tegen Fortuna kan ook invloed hebben op mijn toekomst bij NEC, omdat het aantrekkelijker is om in de winterstop te blijven als we nog in de beker zitten. Ik zou het begrijpen als de club mij niet laat gaan, omdat ze een goede tweede doelman willen. Dan houdt het voor mij hier na dit seizoen op en vertrek ik transfervrij. Deze maanden zijn de bevestiging geweest dat ik op de goede weg ben en klaar voor een stap hogerop."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties