Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een tussenstap is het beste, ik wil eerst kampioen worden met Ajax'

Laatste update:

"Ik heb voorheen altijd geroepen dat ik naar een buitenlandse club wilde, maar toen de transferperiode dichterbij kwam, dacht ik: 'wat wil ik nu echt?'. Na overleg met mijn familie en zaakwaarnemer kwam ik tot de conclusie dat een tussenstap bij een Nederlandse topclub het beste voor me is. Ik wil eerst kampioen van Nederland worden. Bij Ajax kan dat. Ik ben heel trots dat ik deze overstap heb gemaakt", laat hij weten op de website van zijn nieuwe club.

Ziyech blikt ook even terug op de uitspraken die Marc Overmars en Peter Bosz eerder deze zomer deden. Zij noemden hem toen een goede speler, maar gaven aan dat Ajax al genoeg middenvelders had: "Toen ik dat hoorde dacht ik: ok, dan niet. Maar uiteindelijk heeft Ajax zich toch gemeld." De twee partijen gingen daarna toch met elkaar om de tafel en sloten uiteindelijk op dinsdag een akkoord.

Vind jij dat Hakim Ziyech de juiste beslissing heeft genomen door in Nederland te blijven?

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties