Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een tweede plek voor Arsenal is een goed ijkpunt voor komend seizoen'

Laatste update:

"Tweede worden is een goed ijkpunt voor komend seizoen. Het is een verbetering van vorig jaar", doelt Wilshere via de officiële kanalen van de club op de vierde plek van 2013/14. "De laatste seizoenen werden we vierde, dus als we twee plekken hoger kunnen eindigen is dat een grote stap voorwaarts. Hopelijk geeft ons dat vertrouwen voor volgend seizoen."

Wilshere zelf is terug van een blessure. "Het is frustrerend om toe te moeten kijken, maar als je weer op het veld staat maakt dat alles goed. Het is makkelijker om terug te keren in een goed draaiende en winnende ploeg. Ik ben blij dat ik weer op het veld sta en ik hoop de rest van het seizoen meer minuten te pakken. Ik voel me steeds fitter worden", zegt de international.

Denk je dat Arsenal volgend seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
24
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
31
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
35
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties