Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een van de mooiste clubs in Nederland is vernietigd'

Laatste update:

Jordania ziet het helemaal mis gaan bij zijn geliefde vereniging. "Een jaar geleden stonden we bovenaan. Nu mag Vitesse blij zijn dat Dordrecht dit seizoen ook meedoet", lacht hij enigszins bitter. "Een van de mooiste clubs in Nederland is vernietigd en daarmee ook een van de beste trainers, Peter Bosz. Naar mijn mening is de club echt geweld aangedaan. Nu zitten er vooral mensen zonder hart en idioten, die de vijand zijn van het voetbal. De zweep zou erover moeten bij Vitesse."

Volgens Jordania klopte vorig jaar 'alles' bij Vitesse en hij stelt dat de club met mensen als Ted van Leeuwen, Ester Bal, Eduardo Santos, Albert Capellas, Bosz en Hendrie Krüzen 'altijd op de eerste plaats stond'. Nu heeft Vitesse al zes competitiewedstrijden op rij niet meer gewonnen en staan de Arnhemmers teleurstellend elfde in de Eredivisie.

Dat is in de ogen van Jordania niet de schuld van Bosz, die hij nog altijd hoog heeft zitten. "Bosz en Krüzen werken met rotzooi", meent de voormalig clubeigenaar. "Daarmee bedoel ik Joost de Wit, Mo Allach en de Raad van Commissarissen. Ik zal er maar niet te veel over zeggen, maar ik leef mee met de supporters." Vitesse speelt aankomend weekend uit tegen FC Groningen.

Peter Bosz is de juiste man voor Vitesse

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
77
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
19
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
41
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties