Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een van mijn favorieten bij Ajax: techniek, karakter en een geniale geest'

Laatste update:

De voormalig verdediger van onder meer Ajax en Oranje merkt dat de Serie A in de lift zit, vertelt hij aan Goal. "In het Italiaanse voetbal hebben verdedigers een bepaalde status en is er veel respect", legt hij uit. "Het voetbal in Italië is weer waar het hoort te zijn, want topspelers kiezen weer voor de Serie A. Ik zie Juventus echt als een voorname kandidaat voor het winnen van de Champions League." De Italiaanse kampioen speelt in de groepsfase tegen Atlético Madrid, Lokomotiv Moskou en Bayer Leverkusen.

Juventus is al enige jaren oppermachtig in eigen land, iets wat in de optiek van Melchiot nog weleens wordt onderschat. "Acht keer op rij kampioen worden is niet makkelijk. De Ligt speelt nu echt in een sterrenelftal. Matthijs speelt alsof hij al jaren in de top meegaat, dat is altijd al zo geweest." Manchester United zou volgens de 22-voudig international van Oranje geen goede keuze zijn geweest. "Bij die club is het onrustig, daar wordt aan een nieuw team gewerkt."

"Barcelona?", vraagt Melchiot zich hardop af. "Die gaan ook door een veranderingsproces en als ze de finale van de Champions League niet halen, dan wordt het seizoen als mislukt beschouwd. Ik dicht Juventus dit seizoen veel kans toe en denk echt dat ze de Champions League kunnen winnen. Daarom heeft Matthijs voor die club gekozen." De Ligt sprak samen met zaakwaarnemer Mino Raiola over een eventuele transfer richting de Spaanse kampioen, maar een definitieve deal kwam nimmer van de grond.

Frenkie de Jong koos wél voor Barcelona en de middenvelder speelt net als De Ligt in een grote Europese competitie. De door onder meer Sevilla begeerde Hakim Ziyech bleef Ajax echter trouw, tot tevredenheid van Melchiot. "Hij wil Ajax alleen verlaten voor een echte topclub, waardoor hij 'nee' zei tegen Sevilla. Zo staat Hakim er in en dat bevalt me wel. Ziyech is een geweldige speler en een van mijn favorieten bij Ajax. Techniek, karakter en een geniale geest."

Denk jij dat Juventus de Champions League kan winnen?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
26
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
72
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties