Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Een volle ArenA is wel iets anders dan een kunstgrasveldje in Venlo'

Laatste update:

Ajax moet op zijn hoede zijn, benadrukt Schöne. "We hebben vorig jaar gezien dat het daar niet makkelijk is", memoreert hij. Ajax won toen met 0-2 op een beroerd kunstgrasveld. "Toen hadden wij veel moeite. We moeten leren van onze fouten. Tegen Heracles Almelo (1-1, red.) hebben we misschien te makkelijk gedacht. Ik kan het me niet voorstellen, maar misschien is dat de reden."

Als Ajax 'een beetje in de buurt' komt van het niveau dat het dinsdag haalde tegen Standard, moet het volgens Schöne wel goed komen. Hij spreekt van een 'heel belangrijke' en 'moeilijke' uitwedstrijd, waarin Ajax geen punten mag verspelen. "Vorig jaar heeft VVV het goed gedaan en nu hebben ze de eerste wedstrijd direct gewonnen. Ze doen goede zaken, maar wij moeten gewoon winnen."

-
Wint Ajax zaterdagavond op bezoek bij VVV-Venlo?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties