Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eergevoelige' Elia hoopte op Ajax en op 'onbespreekbare' droomtransfer

Laatste update:

Elia had gehoopt dat ook Ajax door zou gaan in de Europa League. "Ik had gehoopt dat Ajax het zou redden tegen Getafe. En dat wij ze dan hadden geloot. Zou geweldig zijn geweest, weer even terug naar Nederland. Ik speel nu al een tijd in Turkije en dan krijgen mensen niet een goed beeld van wat je laat zien. Twee keer tegen Ajax was een mooi podium geweest", aldus de aanvaller, die het Nederlandse voetbal nog goed volgt.

Van Persie: 'Wat Advocaat nu doet bij Feyenoord is erg knap'

Elia is blij dat zijn voormalig werkgever Feyenoord onder het bewind van Dick Advocaat het weer goed doet. "Toen hij kwam, wist ik dat het zou werken. Ik hoor hier in Turkije alleen maar goede verhalen over hem als trainer. Ik ben blij. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat Feyenoord mijn club is", aldus Elia, die in januari op weg leek naar Talleres. De aanvaller zou bij een deal de eerste Nederlander in de Argentijnse competitie zijn geweest.

Basaksehir zei echter meteen dat de droomtransfer onbespreekbaar was, een besluit dat Elia kon begrijpen. "We doen mee om de titel in Turkije die we vorig jaar hebben verspeeld en zitten nog in de Europa League. De president zei dat we iedereen nodig hebben. De interesse streelde me, maar ik hoef niet weg. Ik heb het naar mijn zin in Istanbul en haal elke week een goed niveau."

Ryan Babel koos afgelopen transferperiode mede voor Ajax om in beeld te blijven bij Oranje, iets wat Elia begrijpt. "Ik hoopte niet voor niets op Ajax, ik ben wel zo eergevoelig dat ik de mensen in Nederland wil laten zien dat ik er nog ben en een hoog niveau haal", reageert Elia. "De bondscoach? Ik heb nooit bedankt voor Oranje en ik weet dat ze aanvallend problemen hebben. Ik ga alleen niet van mezelf zeggen dat ik bij de selectie hoor te zitten."

Meer nieuws

John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
4
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
23
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
20
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties