Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerlijk antwoord over opvolging Ten Hag: 'Denk niet dat Ajax bij mij uitkomt'

Laatste update:

Jonk denkt dat Alfred Schreuder zeker in beeld is bij Ajax, daar de huidige trainer van Club Brugge enkele jaren als assistent-coach in Amsterdam werkte. Een echte mening over diens kwaliteiten kan de Volendam-coach echter niet geven. "Ik ken hem niet goed genoeg, dus daar kan ik niet over oordelen", benadrukt Jonk bij ESPN. "Maar als je afgaat op wat je hoort van de jongens, hoe ze met hem gewerkt hebben. Dan vonden ze het een uitstekende trainer. Dus ik denk dat dat uitstekend bij Ajax past." Presentator Milan van Dongen wil vervolgens weten of het 'honderd procent' is uitgesloten dat Jonk Ten Hag zal opvolgen bij Ajax, ondanks het feit dat zijn naam in de wandelgangen ook reeds is genoemd.

Wim Jonk verwacht niet dat Ajax op korte termijn bij hem aanklopt voor de opvolging van Erik ten Hag.

"Ja, dat verwacht ik niet, dat ze bij mij uitkomen", zegt Jonk op stellige wijze. Van Dongen wil desondanks weten wat de trainer van de promovendus uit Volendam zou doen, mocht de leiding van Ajax toch bij hem uitkomen. "Dat is nu helemaal niet aan de orde. Dat is een diplomatiek antwoord, Hans", zegt Jonk met een kwinkslag tegen Hans Kraay junior, die daar gelijk op reageert: "Nee, dat is helemaal geen diplomatiek antwoord. Eigenlijk zeg jij met heel weinig woorden van: 'als ze bellen, dan neem ik op'." Jonk verwacht dat hij met Volendam de Eredivisie betreedt, al is dat nog niet definitief beklonken.

"Is je contract rond?", legt Kraay voor aan Jonk. "Nee, het contract is nog niet rond, nee", aldus de gepromoveerde oefenmeester. "We zijn gewoon in gesprek en hebben gezegd: 'laten we eerst zorgen dat deze spannende fase in de competitie achter de rug is'. Maar ik verwacht wel dat het goedkomt en ik ga ervan uit dat ik volgend seizoen trainer van Volendam ben. We hebben een aantal zaken die we met elkaar moeten oplossen, dat gaat ongetwijfeld lukken", zo besluit Jonk.

Denk jij dat Wim Jonk geschikt is voor Ajax?

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties