Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eerlijke en gehate' Ziyech: 'Ik had gewoon gelijk met mijn kritiek'

Laatste update:

"Dat is me later door Ted van Leeuwen ook bevestigd. Voor straf pakten ze mijn aanvoerdersband af, ze moesten een voorbeeld stellen. Was geen straf, die band wilde ik toch al inleveren", zo blikt Ziyech deze week in gesprek met Voetbal International terug op zijn laatste maanden bij de Tukkers.

In het interview in de Volkskrant liep Ziyech niet over van enthousiasme inzake de samenwerking met trainer René Hake. Het ontslag van de vorige trainer, Alfred Schreuder, noemde hij 'volslagen belachelijk'. Ook was de middenvelder kritisch op zijn jonge ploeggenoten, die volgens hem onvoldoende leren van fouten, en daarnaast deed hij een boekje open over de slechte relatie met de Twente-fans.

Ziyech merkte bij Twente dat 'er veel mensen zijn die zichzelf niet recht in de spiegel aan kunnen kijken'. "Daar had ik veel mee te maken. Ze zeiden iets, maar ik kon het niet serieus nemen. Helemaal niets van het mooie verhaal dat ze me hadden voorgespiegeld is uitgekomen." Ziyech heeft de situatie destijds naar eigen zeggen kunnen handelen. "Aan mijn spel heb je helemaal niets kunnen zien. Daar ben ik trots op. Het ging met vallen en opstaan, maar het is me wél gelukt. In Enschede ben ik gegroeid als mens."

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
9
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties