Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eerst waren De Vrij en Martins Indi nog nergens, nu willen de grote clubs ze'

Laatste update:

In gesprek met de Neue Zürcher Zeitung krijgt Neeskens de vraag voorgelegd of Nederland 'dankjewel' moet zeggen richting Ronald Koeman en Wim Jansen. Mede dankzij hen braken er immers veel talenten door bij Feyenoord, dat hofleverancier is van het huidige Nederlands elftal. Neeskens antwoordt ten dele bevestigend. "In Nederland houden veel clubs zich intensief bezig met de jeugdopleiding."

"Dat is al jaren zo en het gebeurt ook in Amsterdam en Eindhoven", benadrukt hij. "Maar nu zien we tijdens het WK inderdaad dat Koeman en Jansen bij Feyenoord ook talenten hebben ingepast. De goede prestaties van Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat zijn ergens wel een verrassing. Ze hebben immers geen internationale ervaring, alles is nieuw voor hen. Nederland heeft waarschijnlijk de jongste WK-defensie. Ron Vlaar is met 29 jaar ouder, maar De Vrij en Martins Indi zijn pas 22 jaar."

"Zij waren voor het WK nog nergens, maar de grote clubs zitten nu achter hen beiden aan", weet Neeskens. Op de vraag of hij denkt dat De Vrij en Martins Indi nu weggaan uit de Eredivisie en of het moment voor een transfer al daar is, zegt hij: "Voor de een is het goed, voor de ander wat minder. Als je op je 22e naar het buitenland gaat, moet je daar tot de besten behoren, een goede trainer hebben en wat geluk. Anders heeft het geen zin. Ik was 18 toen ik bij Ajax kwam en 23 toen ik naar Barcelona ging. Dat is een groot verschil. Maar het gaat er vooral om dat je de concurrentie aankunt."

Wie is het meest klaar voor een transfer?

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
2
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
30
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties