Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!

Laatste update:

Als Twente wint in Zwolle, dan is de derde plaats en kwalificatie voor de voorronde van de Champions League definitief binnen voor de ploeg van trainer Joseph Oosting. De generale was in ieder geval uitstekend, want FC Volendam werd vorige week in een galavoorstelling met 7-2 verslagen.

Wint FC Twente van PEC Zwolle? Win vijftig keer je inzet bij winst van FC Twente. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken! Deze UniBoost is te spelen voor nieuwe klanten van 24 jaar en ouder.

Nummer twaalf PEC Zwolle kan het seizoen nog eindigen op de tiende plek. Dan dient zeker te worden gewonnen van Twente. De Zwollenaren leken vorige week te winnen van laagvlieger RKC Waalwijk, maar in de slotfase verdween de 0-1 voorsprong als sneeuw voor de zon voor de middenmoter.

Zie jij FC Twente winnen van PEC Zwolle? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

PEC Zwolle - FC Twente

Meer nieuws

De 10 grootste Eredivisie-blunders op een rij: Noppert en Ajacieden schutterden
5
VZ Kort: Dries Mertens plakt er een jaar aan vast bij Galatasaray
77
Ajax pikt talent op uit Rotterdam: 'Heb dezelfde kwaliteiten als Timber'
3
Dit is het verblijf van het Nederlands elftal tijdens het EK in Duitsland
5
Pak 50x je inzet als Dortmund en Real Madrid scoren in Champions League-finale!
0
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties