Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eerste aankoop van Benítez bij Real Madrid meteen spraakmakend'

Laatste update:

Sterling, twintig jaar, heeft geen fiducie in de toekomstplannen van Liverpool en weigert derhalve om een nieuw contract te ondertekenen. Hoewel de aanvaller flink meer kan gaan verdienen als hij 'ja' zegt tegen het nieuwe contractvoorstel, respecteert hij liever zijn huidige overeenkomst tot de zomer van 2017.

Tal van clubs zitten achter Sterling aan, ook al heeft Liverpool in principe niet de intentie om medewerking te verlenen aan een zomerse transfer. Benítez ziet in de Engels international naar verluidt zijn eerste versterking voor Real Madrid. De twee zijn geen onbekenden van elkaar. De Spaanse oefenmeester zou in 2010 een belangrijke rol hebben gespeeld in de overgang van Sterling van Queens Park Rangers naar Liverpool. Hij was degene die de aanvaller een rondleiding gaf en toentertijd uiteindelijk de tiener voor zich won.

Denk jij dat Raheem Sterling komende zomer naar Real Madrid gaat?

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
100
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
291
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
38
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
19
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties