Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste Afrika Cup-goal van Adebayor leidt debacle van Algerije in

Laatste update:

Vahid Halihodzic had zaterdagavond bij de rust een heus déjà vu-gevoel. Algerije was afgelopen dinsdag ook sterker dan de tegenstander, maar ging alsnog onderuit tegen Tunesië (1-0). Ditmaal waren de Woestijnvossen wederom de bovenliggende partij en keek men tegen een achterstand aan. De Noord-Afrikanen kwamen behoudens een kopbal van Adlène Guédioura, die stijlvol werd gepakt door Kossi Agassa, niet tot noemenswaardige kansen. Algerije kreeg na een half uur het deksel op de neus toen Adebayor aan de buitenspelval ontsnapte en de 0-1 binnenschoof.

Togo, dat nog nooit de groepsfase van de Afrika Cup overleefde, stond in verdedigend opzicht als een huis. Hoewel, vlak voor rust kreeg Islam Slimani nog een goede mogelijkheid, maar van dichtbij knalde de spits op de borst van Agassa. Voorts mocht Algerije de bal opnieuw rondspelen, maar kreeg men geen kansen. Na de pauze gokte Togo wederom op de counter en het initiatief was volledig aan Algerije. Het schortte echter aan creativiteit en een juiste eindpass.

Twee afstandspogingen van Guédioura waren te vriendelijk en een vrije trap van Sofiane Feghouli viel op het dak van het doel. Algerije, het tweede beste voetballand van Afrika op de wereldranglijst, genoot 65 procent balbezit en werd naarmate de strijd tegen de klok heviger werd, sterker. Vlak voor tijd werd het duel even stilgelegd omdat een doelpaal scheef stond nadat een speler in het net was gevallen. Ook het nieuwe doel hield de keeper van Togo schoon. Womé maakte er zelfs nog 0-2 van voor de Togolezen.

-
Togo heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties