Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste berichten over ernst van blessure van Eran Zahavi sijpelen door

Laatste update:

Na 64 minuten spelen zat de wedstrijd er voor Zahavi op. Bij een 2-2 tussenstand werd de Israëlische spits vervangen door Real Valladolid-aanvaller Shon Weissman. "Eran vroeg of hij verder mocht spelen, maar ik zag dat hij niet meer fit was en we besloten hem te wisselen", aldus de bondscoach na afloop. Zonder Zahavi op het veld ging Israël met 4-2 onderuit. Gevolgen voor de WK-kwalificatie heeft dit niet, daar de ploeg van Ruttensteiner al uitgeschakeld was.

Hoewel er officieel nog niets bekend is over de ernst van de kwetsuur, meldt het Eindhovens Dagblad zaterdag op basis van berichten uit Israël dat Zahavi naar verwachting circa vier weken aan de kant staat. Hij hoeft naar verluidt niet geopereerd te worden. Het is ook niet bekend of Zahavi bij de nationale ploeg blijft of terugkeert naar PSV. Maandag komt Israël nog in actie tegen Faroër.

Hij is de zoveelste speler van PSV die zich meldt in de ziekenboeg. In de laatste wedstrijd voor de interlandperiode tegen Fortuna Sittard (1-4) kon Schmidt al geen beroep doen op onder meer Davy Pröpper, Cody Gakpo, Noni Madueke en Yorbe Vertessen, terwijl Jordan Teze een hamstringblessure opliep in Sittard. Joël Drommel moest zich vervolgens ziek afmelden voor het Nederlands elftal.

Zahavi miste nog geen wedstrijd dit seizoen. De spits was in de eerste 23 officiële wedstrijden goed voor 8 doelpunten en 7 assists. PSV pakt de draad in de Eredivisie na de interlandperiode weer op met een thuiswedstrijd tegen Vitesse op zaterdag 20 november (16.30 uur). Vijf dagen later staat de belangrijke Europa League-wedstrijd tegen Sturm Graz op het programma.

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
19
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
7
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties