Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Voetbalsupporters reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling door het Nederlands elftal

Laatste update:

Nederland stond met een klinkende overwinning een plek in de kwartfinales voor Roemenië in de weg. Het bereiken van de achtste finales op het EK is het beste resultaat van het land tijdens een eindtoernooi in 24 jaar.

De teleurstelling na de uitschakeling zal dinsdagavond ongetwijfeld groot zijn geweest. Toch liet het Roemeense elftal hun kleedkamer brandschoon achter. Het leverde de ploeg de nodige complimenten op.

'Perfect' en 'stijlvol' zijn veel korte reacties onder foto's van de enorm schone kleedkamer die op social media zijn gepost. "Dit is klasse. Roemenië, jullie hebben een team om echt trots op te zijn", schrijft een ander op X.

Ook had Roemenië een brief geschreven, waarin ze hun dankbaarheid uitten aan de Duitse gastheren voor hun gastvrijheid tijdens het toernooi. "EURO 2024 was voor ieder van ons een van de belangrijkste voetbalervaringen tot nu toe en we zijn blij dat het podium waarop dit plaatsvond het Duitse was", beginnen de Roemenen hun brief. "Elke wedstrijd, elke emotie, elke ervaring bracht ons samen en liet ons de magie van voetbal voelen."

"We verlaten Duitsland met de gedachte dat we alles hebben gegeven voor Roemenië en we zijn dankbaar voor alles wat we hier hebben meegemaakt tijdens de weken die we hier hebben doorgebracht. Het was een eer om deel uit te maken van de grote familie van het Europese voetbal. Getekend: Het Roemeense nationale voetbalteam."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Go Ahead Eagles gaat vervanger René Hake oppikken in de Eredivisie
2
Calvin Stengs bevestigt buitenlandse interesse na wedstrijd Feyenoord
10
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
49
'Man United verkoopt Donny van de Beek voor marginaal bedrag van 500.000 euro'
38
Pedri moet restant van EK 2024 missen; Kroos biedt excuses aan
31
Live meepraten op het EK: Engeland - Zwitserland
109

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties