Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste doelpunt in een uitwedstrijd levert FC Groningen een punt op

Laatste update:

FC Groningen doet het lang niet slecht in de Eredivisie, maar in uitwedstrijden presteert de ploeg van trainer Van de Looi dus dramatisch. Dit seizoen had de Trots van het Noorden buiten het eigen stadion nog niet gescoord in competitieverband, maar daar kwam in Nijmegen verandering in. Albert Rusnák was de man die voor het eerst sinds Hoesen vorig seizoen, in de spectaculaire uitzege bij NAC Breda (4-5), weer eens tot scoren kwam in een uitwedstrijd.

Rusnák deed dat al na negen minuten spelen. De Slowaak kreeg van de NEC-verdediging alle tijd en ruimte om aan te leggen en dat deed hij dan ook. De bal verdween, onhoudbaar voor NEC-keeper Benjamin Kirsten, in de onderhoek. Dat was direct het enige gevaar van FC Groningen in de eerste helft, want NEC was de betere ploeg. Het lukte de Nijmegenaren echter niet om de muur van vijf verdedigers te slopen, waardoor 0-1 de ruststand was.

Direct na de pauze kwam NEC er dan wel door en direct was het raak. Christian Santos haalde uit, maar de bal raakte de hand van verdediger Hans Hateboer. De bal ging op de stip en Santos liet zich het buitenkansje niet ontnemen: 1-1. NEC voerde de druk op, maar FC Groningen hield stand en knokte zich terug in de wedstrijd.

De beste kansen na de gelijkmaker waren voor de bezoekers. Hoesen raakte met een bekeken balletje de lat; keeper Kirsten zat er nog aan. Invaller Antonia raakte niet veel later eveneens de lat. De vleugelaanvaller deed dat met een fraaie kopbal. Er werd niet meer gescoord, waardoor beide ploegen zich tevreden moesten stellen met een punt.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties